Pedagoger

Cecilie Møllergaard

Dansepedagog/ Daglig leder Aktivitetshuset Tvedestrand

Cecilie Mari Møllergaard er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole hvor hun tok bachelor i dans og pedagogikk (fordypning jazzdans, dans lek drama og ballett 7-9 år), og Bårdar Akademiet. Videreutdanning i LA på The Edge og studerte Salsa i Puerto Rico.

Har jobbet som freelance danser i diverse danseprosjekter som P4 og Bestseller. Var også danser for blant annet Bjelleklang, Jan Teigen, Trine Rein og Alex Rosen gjennom Crazy eventbyrå. Har også jobbet for Aktivum treningsstudio, Bårdar kveldsskole, Kulturskolen i Enebakk og Kjelsås som instruktør, dansepedagog og koreograf.

Cecilie underviser i jazz 3, moderne/Horten ballett 1, Elite-ballett, tåspiss 1, Barre au sole, DDD kompaniet og yoga.


Marit Lilleødegård

Instruktør TTT/DDD, Assisterende daglig leder Aktivitetshuset Tvedestrand

Marit har sin utdanning fra Bårdarakademiet Tvedestrand (1år) og Oslo (2år). Hun gikk danselinje på Tvedestrand videregående skole og musikklinje på Hurdal Folkehøgskole. Marit har tatt videreutdanning som kostholdsveileder, Zumba-instruktør, og har deltatt på diverse kurs innenfor styrke og aerobic. For tiden holder hun på å utdanne seg som PT gjennom AFPT.

Undervisningserfaring har hun fra 14-årsalderen, hvor hun startet som drillinstruktør for Tvedestrand skolemusikkorps, og senere som assistent og danselærer DDD. Hun har arbeidet som koreograf i ulike oppsettinger gjennom skolene i distriktet.

Marit underviser i Barnelek, Barnedans, Jazz 2, Moderne/Gaga, DDD kompaniet, Ballett 2, Acroballett, Showjazz1, Dancemix, Hiphop/Break, Hiphop/Streetjazz, Coreball, Cross Teens, Seniortrim og Yoga.


Lene Wadseth Myren

Dansepedagog DDD/TTT–Vegårshei og Tvedestrand

Lene Wadseth Myren er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskole hvor hun tok bachelor i dans og pedagogikk (fordypning moderne og samtidsdans) og BårdarAkademiet. Hun har videreutdanning i utøvende dans fra Dance New Amsterdam New York og kultur og ledelse fra USN. Hun har også bestått Teacher Training intro, 1 og 2 i «FlyveYoga».

Tidligere har hun undervist ved Kirsti Skulleruds ballett-danseskole, kulturskolen i Gvarv og Seljord, Sagavoll Folkehøgskole, Seljord Folkehøgskole og USN. Ved siden av undervisning arbeider Lene med ulike prosjekter både som danser og koreograf. Hun har blant annet arbeidet for NRK med BlimE-dansen 2015 og 2016, UMOJA og Huldresølvet 2014 og 2018.

Lene underviser i Barnedans, Hiphop 8-10, Hiphop 11+, Hiphop Latino, Moderne 11+, Musikal Broadway, Showjazz, Jazz voksen, Yoga, Styrke/Puls og Mandagspuls.